Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Dames 1 HCOB klaar voor eerste wedstrijd

OVERBETUWE - Dames 1 van HCOB (nummer 6 in de competitie) heeft, mede door de weersomstandigheden de winterperiode lang door kunnen trainen. De eerste competitiewedstrijd staat gepland voor zondag 15 maart, uit tegen Berlicum, de nummer 5.

Voor de winterstop heeft HCOB lange tijd in de top 3 gestaan, nog steeds de ambitie voor het seizoen 2019-2020. Inmiddels heeft het team al drie sterke oefenwedstrijden gespeeld, waarbij afgelopen vrijdag 3-1 tegen derdeklasser Zutphen werd gespeeld en het team uit Overbetuwe goed mee kon komen en zelfs een aantal kansen creëerden op de 3-2.

Op zondag 8 maart werd de voorbereiding afgesloten met een zware 'KickFun-Boxing--training bij De Studio in Elst. Coach Dennis Kragten: "Heel goed om te zien dat de spirit en scherpte er is om het seizoen goed te gaan starten en wij ook tegen een derdeklasser kansen creëren en scoren. En bij de KickFun/Boxing les heb ik gezien dat het met de conditie van de dames ook wel goed is."

Op 22 maart speelt HCOB D1 thuis tegen Druten D1, een mooie streekderby. "Kom gerust kijken voor een leuke en spannende pot hockey op Vitaal Sportpark De Pas in Elst."

Meer berichten