Logo gemeentenieuwsonline.nl
Improtheater voor de Leeuwen.
Improtheater voor de Leeuwen. (Foto: pr)

Improtheater voor de Leeuwen: 10-jarig jubileum

ELST - Op zondagmiddag 22 maart om 15:00 uur viert Improtheater voor de Leeuwen haar 10-jarig jubileum in Theater De KiK. Kaartjes zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl.

De spelers zouden het leuk vinden om dit jubileum samen met jullie te vieren. Heb je zin in een matinee voorstelling waarbij ze je verrassen, ontroeren en versteld doen staan? Initiatiefneemster Marja de Leeuw liet zich 10 jaar geleden inspireren door het TV programma “de Vloer” op. Iedere repetitie avond en voorstelling is voor haar en de spelers een feestje.

De spelers zijn Natascha Alberts, Rob Burow, Jeroen Joosten, Marja de Leeuw, Irmgard Pott, Jaap Schoenmakers, Tineke Tiemes, Monique Vink en Eric de Waard. Muzikale begeleiding: Jaap Schoenmakers. Theatercoach en presentator: Jobert Franken.

Jullie als publiek hebben de mogelijkheid om ideeën aan te leveren voor en tijdens de voorstelling, echter het spelen mag je aan de acteurs overlaten.

In Theater De KiK zullen op die middag ook schilderijen geëxposeerd worden door gevoelskunstenaar Gerald Schepers. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Perfect Blend, Easy listening & Jazz.

Zang: Mareen Medema / toetsen: Jaap Schoenmakers. Meer informatie: www.improtheatervoordeleeuwen.nl.

Meer berichten