Logo gemeentenieuwsonline.nl
Isabel Kroon verdiende een van de twee gouden medailles. (foto: Marjolein Lekkerkerker)
Isabel Kroon verdiende een van de twee gouden medailles. (foto: Marjolein Lekkerkerker) (Foto: )

Dubbel goud voor GV Excelsior

ZETTEN - Zaterdag 7 maart was voor de turnsters van GV Excelsior in de 4e divisie de laatste plaatsingswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd vond plaats in de SportQube in Nijmegen. Tirsa en Isabel behaalden voor GV Excelsior beiden een gouden medaille.

Voor GV Excelsior kwamen zeven turnsters aan de start. Elise Dijkers, Floortje Rothoff, Tirsa Pieters en Jaël van Harn (pupil 2), Pam van Eck en Esmee Frentz (Jeugd 2) en Isabel Kroon (Junior). Er werd goed geturnd door de meiden, waarbij er ook mooie resultaten werden gehaald. Elise werd negende met een tweede plaats op de vloer en Tirsa die met een tweede plaats op sprong en brug, vierde op de balk en zesde op de vloer verdiend goud in ontvangst mocht nemen.

De jeugd-meiden waren minder fortuinlijk. Pam had een griep onder de leden en ging uiteindelijk toch niet van start en Esmee viel met een blessure uit na de eerste oefening. Isabel was echter goed op dreef en stelde met de eerste plaats op de sprong en brug en een tweede plaats op de vloer een haar gouden medaille veilig. Komende week wordt duidelijk wie van de turnsters van start mogen in de regiofinale

Ook zin in turnen? Kom vrijblijvend twee maal mee doen op dinsdag vanaf 16.00 uur of woensdag vanaf 14.30 uur in De Wanmolen in Zetten.

Meer berichten