Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vrijwillig bezorger met tevreden deelnemer Tafeltje Dekje. (foto: Eddie van Hattum)
Vrijwillig bezorger met tevreden deelnemer Tafeltje Dekje. (foto: Eddie van Hattum) (Foto: )

Tafeltje Dekje Elst tovert het voorjaar op uw bord!

ELST - Vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst bezorgen dagelijks koelverse maaltijden bij Elstenaren thuis die zelf niet of onvoldoende in de gelegenheid zijn maaltijden te bereiden, boodschappen te doen of om andere redenen niet in hun maaltijden kunnen voorzien.

Voor Tafeltje Dekje werkt de Algemene Hulpdienst samen met Food Connect uit Almelo en Attent Zorg en Behandeling. Elke week hebben cliënten een ruime keuze uit menu’s met heerlijke gerechten. Er is een uitgebreid aanbod uit de Hollandse, Mediterrane, Oosterse en wereldse keuken.

Aangepast aan het voorjaar hebben de koks menu’s samengesteld. De kosten voor een hoofdmaaltijd variëren van 6,03 - 7,24 euro. Een voorgerecht kost 0,99 en een nagerecht 0,89 euro. De bezorging is gratis.

"Wilt u meer weten over Tafeltje Dekje dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur contact opnemen met de coördinator van de Algemene Hulpdienst, 0481 374926 of per e-mail info@hulpdienstelst.nl. Ook staat informatie op https://hulpdienstelst.nl.

Meer berichten