Logo gemeentenieuwsonline.nl

Winteravondgast: Ad Boogaard

ELST - In het programma ‘winteravondgasten’worden in inspirerende mensen diepgaand geïnterviewd. Avonden om niet te missen. De gasten nemen plaats op een comfortabele stoel in De Ruimte waar een ouderwetse schemerlamp voor een huiskamer sfeer zal zorgen. Gespreksleider is ds. Jeroen Jeroense.

Deze woensdagavond 4 maart is Ad Boogaard onze gast. Ad (1962) is pastor/coördinator van Derde Verdieping (voorheen Stadspastoraat Arnhem), een bezinnings- en vormingscentrum van de protestantse gemeente Arnhem op de derde verdieping van Rozet (Rozet is een mooi groot gebouw in het centrum van Arnhem waar onder meer een restaurant, de Bibliotheek en het Erfgoedcentrum gevestigd zijn).

Momenteel is hij naast zijn werk vooral actief bij GroenLinks-Arnhem. Ad Boogaard woont samen met Viatrix en samen hebben zij een dochter: Zippora. Zijn hobby’s: lezen (krant, literatuur en studieboeken), kijken en luisteren (tv, film, theater, klassieke, wereld- en popmuziek, terras en natuur), wandelen en reizen.

Op deze avond wil Ad de bezoeker laten zien en horen wat hem raakt, inspireert en motiveert, aan de hand van enkele film- en tv-fragmenten, muziek en poëzie. In De Ruimte van 19.30-20.00 uur: inloop koffie/thee en 20.00-21.30 uur: Programma.

Meer berichten