Het Hart van Heteren klopt nu echt

Algemeen

Het Hart van Heteren klopt nu echt

HETEREN - Twee jaar geleden pakte een aantal inwoners van Heteren de handschoen op en nu is het een feit: het Hart van Heteren gaat gebouwd worden. Op maandag 17 februari heeft de stuurgroep Hart van Heteren haar afgesproken verklaring van succes gepresenteerd en is deze ondertekend door wethouder en ontwikkelaar Artica. In april gaat de gemeenteraad dit nog bekrachtigen.

Het Hart van Heteren bestaat uit een dorpsplein met circa 1300 m2 winkelruimte. Hierboven worden appartementen gebouwd en achter het winkelpand komt huizenbouw. Het geheel wordt in herkenbare prachtige stijl gebouwd en dorpsvriendelijk ingericht. Heteren krijgt voor het eerst in haar bestaan een centrum!

Op vrijdagavond 13 maart worden alle inwoners van Heteren en andere belangstellenden uitgenodigd in de Bongerd om dit succes samen te vieren. "Graag willen we ook een toelichting te geven op alles wat er vanaf nu staat te gebeuren en er gaat komen. De Flessestraat wordt veranderd, het Hart van Heteren gaat gebouwd worden en de Kastanjelaan wordt aangepakt. Een totale verandering die gaat leiden tot nieuwe dorpsenergie en dorpsbeleving."

Ook zal er deze avond extra aandacht zijn voor de ondernemers die zich gaan vestigen in het Hart van Heteren. Tot slot is eerder al gebleken dat er veel belangstelling is voor de appartementen. De verkoop hiervan gaat binnenkort starten en dat zal deze avond ook nadrukkelijk aandacht krijgen.

Iedereen is van harte uitgenodigd op vrijdagavond 13 maart. Nadere informatie hierover volgt nog.

Uitgelicht

Digitale krant