Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandeling voor lotgenoten Ouders van een Overleden Kind

RENKUM - Op 1 maart is er een wandeling voor lotgenoten ouders van een overleden kind. Ouders Overleden Kind (OOK) is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers.

Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren. OOK is een zelfhulporganisatie, opgericht in 1981, met ruim 1500 leden verspreid over heel Nederland. Allemaal ouders die een kind, kinderen verloren hebben. Wij helpen onszelf en elkaar bij dit immense verdriet. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer.

Wil je eens met een lotgenoot praten? Samen ongeveer 6 kilometer wandelen in de natuur en ondertussen ervaringen en herinneringen uitwisselen? Wandel dan mee op zondagmiddag 1 maart in Renkum in de prachtige bosrijke omgeving van het Renkums Beekdal. We ontmoeten elkaar vanaf 13.30 uur bij landgoed De Beken van Staatsbosbeheer, Nieuwe Keijenbergseweg 174 in Renkum. Hier is gelegenheid om iets te eten en/of een consumptie te nuttigen (voor eigen rekening)

Start wandeling: rond 14.00 uur. Tussendoor komen we banken tegen waarop er even gerust kan worden. Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om bij het startpunt na te praten. Niet-leden, broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Je kunt bellen met Bettie Elzenaar 06 40875275. (Besluit je op het laatste moment om mee te lopen, dan is dit prima). Meer informatie over OOK staat op: www.oudersoverledenkind.nl.

Meer berichten