Logo gemeentenieuwsonline.nl
Karin Wiggelman krijgt bloemen van Hanny van Brakel.
Karin Wiggelman krijgt bloemen van Hanny van Brakel. (Foto: )

Vrijwilliger in het zonnetje

RANDWIJK - Dit jaar zet de ChristenUnie Overbetuwe graag Karin Wiggelman uit Randwijk in het zonnetje. Het is bijna teveel om op te noemen wat zij allemaal doet als vrijwilliger voor Randwijk.

Door haar inzet en spontane persoonlijkheid heeft zij ook andere mensen enthousiast gemaakt om mee te doen in Randwijks Hof voor de leefbaarheid van het dorp en om activiteiten en ontmoeting voor de inwoners mogelijk te maken. Zo zijn er onder andere de volgende activiteiten waar zij zich voor heeft ingezet, bijvoorbeeld, Eten wat de pot schaft, koersballen, een filmmiddag voor kinderen, de pubquiz, workshops, lezingen van de Historische kring en de intocht van Sinterklaas. Bij veel activiteiten is zij aanwezig achter de bar, en zorgt ook weer dat de zaal opgeruimd en de keuken aan kant is. Bij de papieren Randwijker leest zij mee en geeft zij input en advies.

Het afgelopen jaar heeft zij zich samen met anderen ingezet voor de activiteiten van 75 jaar bevrijding. Zoals The Island onder andere bij Schoonderlogt. Daarnaast is Karin al 18 jaar hoofdleidster bij peuterspeelzaal Ukkepuk in Randwijk. Onlangs heeft zij aangegeven diverse activiteiten te willen overdragen aan anderen. Zij heeft zich al acht jaar als vrijwilliger enorm ingezet voor de leefbaarheid van Randwijk, daarom dus enorm verdiend om eens in het zonnetje te worden gezet. Woensdag 19 februari kreeg zij daarom een boeket overhandigd door gemeenteraadslid Hanny van Brakel.

Meer berichten