Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaal tweedehands beurs. (foto: Sandra Kuster)
Zaal tweedehands beurs. (foto: Sandra Kuster) (Foto: Sandra Kuster)

Vrijwillgers gezocht voor kledingbeurs!

ELST - "Voor onze tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in Elst op zaterdag 21 maart zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers." Op de kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt goede en betaalbare tweedehands (merk)kleding en speelgoed voor de verkoop aangeboden.

"Een deel van de opbrengst en de overgebleven artikelen gaat naar goede doelen. De beurs zal plaats vinden op zaterdag 21 maart van 10.30 tot 12.00 uur in Het Westeraam, Auditorium 6 in Elst. Om alles goed te kunnen laten verlopen voor, tijdens en na de beurs zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het jou gezellig en leuk om ons te komen helpen dan ben je van harte welkom. Bovendien profiteer je als vrijwilliger natuurlijk van een aantal voordelen.

Voor meer informatie kun je bellen met Sandra Kuster 06 10201556 of je kunt een mail sturen naar kinderkledingbeurselst@gmail.com. Ook voor een inschrijfnummer om kleding of speelgoed te verkopen kun je ons bellen of mailen. Je hoeft op de beursdag zelf niet aanwezig te zijn. Je levert de artikelen voorafgaand aan de beurs geprijsd aan."

Meer berichten