Deze kunt u niet winnen!
Deze kunt u niet winnen!

Dierengeluiden Bingo en...

Algemeen

HETEREN - Van het één komt het ander. De vlindertuin moet rolstoelvriendelijk worden, maar als iemand die rolstoel afhankelijk is, naar toilet moet wat dan. Dan moet er dus een invalide-toilet komen.

De schuur moet helemaal veranderd worden want er zijn geen paarden meer. Daar is een toilet en ruimte dus maken we dat toilet groter en moet het voor rolstoelers toegankelijk worden. Er wordt dus heel wat veranderd bij de kinderboerderij, en omdat de kinderboerderij afhankelijk is van donaties en opbrengsten van georganiseerde evenementen moet hier dus ook iets gebeuren. Er zijn verschillende dingen voorbij gekomen. Wat we direct al kunnen organiseren is een excursies in de natuur.

"Heeft u een groepje dat geïnteresseerd is in de natuur meldt u dan aan bij Janny op 06 51628846 dan kan zij met u bespreken wat we op het landgoed kunnen doen. Op 29 februari is er een bingo in de kantine, dus op Uilenburgsestraat 3 Heteren. Dit wordt een supergezellig avond met mooie prijzen. De kaartjes zijn al verkrijgbaar vanaf 0,50 euro. Over de bingo kunt u inlichtingen krijgen bij Bettina op 06 31685668 of tina0411@live.nl."

Verder zijn de vrijwilligers van de vlindertuin natuurlijk ook weer aanstaande zaterdagmorgen vanaf 9 uur aanwezig en zij kunnen altijd mensen gebruiken om te helpen. Voor de vlindertuin zoeken we verder nog iemand die verstand heeft van bewatering. "We hebben al ons licht opgestoken bij Wildkamp en weten dus wat we nodig hebben. Maar het aanleggen is toch wel iets waar iemand verstand van moet hebben. Voor inlichtingen hierover kunt u bellen met Janny 06 51628846. Tot ziens!"

Uitgelicht

Digitale krant