Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mannen van Stuk tv opgepakt

Stefan van Stuk TV opgepakt in het dorp
Stefan van Stuk TV opgepakt in het dorp (Foto: 4 Tops Productions )

OVERBETUWE - Team Giel en 4 Tops Productions lokten Thomas en Stefan naar de vereniging om te eten. Daar werden de mannen opgepakt wat niet onopgemerkt verliep door Team Giel.

Stefan wist buiten te ontsnappen in het dorp maar Thijs en Remco waren iets sneller en de mannen werden mee genomen naar Water Goed. Hoe dat is verlopen zie je in de prankweek van Stuk TV.

Hengelsportbeurs Huissen

HUISSEN - Welkoop Hengelsport Huissen houdt op zaterdag 29 februari een beursdag specifiek voor de hengelsport.

De hengelsportafdeling in de winkel is inmiddels een begrip in de regio. John en Marcel zijn ruim vijftien jaar geleden met een paar meter in de winkel begonnen; inmiddels is deze uitgegroeid tot een volwaardige hengelsportwinkel op 200m2 vloeroppervlakte. Met een zeer uitgebreid assortiment met de toonaangevende merken voor karper-, roof-, witvisser en recreanten. Er is voldoende kennis in huis om, waar nodig, vissers van het juiste advies en service te voorzien.

Op de beursdag zaterdag 29 februari staan verschillende activiteiten op stapel; zo kunnen er tot en met 27 februari overtollige hengelsportartikelen ingebracht worden door particulieren voor de tweedehandsbeurs. Deze zullen dan 29 februari aangeboden worden.

Peter Urscheler van Preston innovations geeft advies en tips over method- en commercialvisserij en Louis Berendsen alom gerespecteerd wedstrijdlokvoer deskundige tips en trucs voor de wedstrijdvissers; Holland Baits zal aanwezig zijn voor de karpervissers. Verder zijn er op deze dag veel aanbiedingen en wordt er twintig procent korting verleend op het gehele hengelsport assortiment. Team Welkoop Huissen begroet een ieder graag op deze dag; de koffie staat klaar.

Meer berichten