Logo gemeentenieuwsonline.nl
Carnaval 2019. (foto: Carnavalsvereniging De Batsers)
Carnaval 2019. (foto: Carnavalsvereniging De Batsers)

Groot carnaval bij De Batsers

ELST - Over een paar dagen is het zo ver, dan gaat het Groot Carnaval van seizoen 2019-2020 weer van start. Natuurlijk heeft carnavalsvereniging De Batsers ook dit jaar weer een groot aantal activiteiten op het programma staan.

Het carnaval wordt afgetrapt door de allerkleinste carnavalisten met het Troefkes Kindercarnaval. DJ Roberto en Diederick Druk zetten het Wapen van Elst weer op zijn kop. Daarna wordt er voor de iets oudere jeugd in samenwerking met Zet 'm Op het jeugdcarnaval in de tent georganiseerd. Na de lovende reacties van vorig jaar zijn we er nogmaals in geslaagd om de Allround DJ Service te boeken. Dat wordt gegarandeerd een goed feest! Tevens wordt er op zaterdagavond natuurlijk ook groots carnaval gevierd in het Wapen van Elst, met feestband Exposure.

Zondagmiddag is het feest in de tent op ‘t Plein en zondagavond vieren de Bierbeuners hun eerste jubileum (11 jaar!!) met het grootse Bierbeuners Duppert Festival in het Wapen van Elst.

Maandag is de dag van het fruhshoppen. Zorg wel dat je nog energie overhoudt voor de avond, want ook dit jaar wordt er ook dan weer in het Wapen van Elst de Feigling Apres Ski party georganiseerd.

Dinsdag is de afsluitende carnavalsdag. We sluiten af met Batsers ien Concert in het Wapen van Elst. Al met al weer een geweldig programma! Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allemaal te zien tijdens het Groot Carnaval 2020! Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor Troefkes Kindercarnaval, het Jeugdcarnaval en de zaterdagavond via www.batsers.nl/kaartverkoop en de bekende voorverkoop adressen. Alle info en het programma op www.batsers.nl.

Meer berichten