HTTC tafeltenniscompetitie

Algemeen

HETEREN - Het eerste team behaalde de eerste overwinning in deze competitie, Atak werd met 6-4 verslagen. Meriam Willemse bleef heel knap ongeslagen. Marco Knaap verloor eenmaal en André Jansen tweemaal. Ook team 2 boekte de eerste overwinning, Revanche verloor met 7-3.

Daan Barends speelde heel sterk en won driemaal. Yoeri Liethof en Bart Barends waren met twee zeges ook in goede doen. Team 3 won met 6-4 van koploper Etac. Rudy Gerritsen won met sterk spel zijn partijen. De andere punten kwamen van Ronald Stevens (tweemaal) en Patrick van Alst. Team 4 ging op bezoek bij koploper Bit.nl en won verrassend met 9-1. De tegenpartij was niet op volle sterkte en daar profiteerde HTTC optimaal van. Johan Soppe en Frank Balzer bleven knap ongeslagen.

Hans Wassink verloor eenmaal en won samen met Frank het dubbelspel. Team 5 trof in Kracht&Vriendschap een sterke tegenstander en moest genoegen nemen met een 5-5 score. Ruud van Kooij heeft de goede vorm te pakken en bleef ongeslagen. Alaa Alsaaidi en Erik van Welie wonnen eenmaal.

Team 6 moest, tegen SKF, diep gaan voor een 6-4 zege. Bert Liethof was andermaal in topvorm en won driemaal. Marc Groenhuis won keurig tweemaal en Bert Vennik scoorde eenmaal. Het eerste jeugdteam speelde, tegen SKF, een spannende wedstrijd, met een 5-5 score als resultaat. Bodhi Lindeboom won heel knap viermaal en won samen met Niels Loeffen ook het dubbelspel. Team twee trof wederom een sterke tegenstander, maar gaf prima partij. Desondanks won Essentia met 8-2. Loek van Wijk won heel mooi zijn twee enkelspelen. Meer info over tafeltennis staat op www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant