Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaal tweedehandsbeurs. (foto: Sandra Kuster)
Zaal tweedehandsbeurs. (foto: Sandra Kuster)

Kinderkledingbeurs Elst

ELST - Geef kinderkleding en speelgoed een tweede kans! Men kan kleding en speelgoed te koop aanbieden tijdens onze tweedehands-kinderkleding- en speelgoedbeurs in Elst. De beurs zal plaatsvinden op zaterdag 21 maart in de school Het Westeraam aan het Auditorium in Elst. De beurs is geopend van 10.30 uur tot 12.00 uur. En u hoeft tijdens de verkoopochtend niet eens zelf aanwezig te zijn als verkoper.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te verkopen en te kopen. U hoeft als verkoper tijdens de verkoopochtend niet zelf aanwezig te zijn, u staat dus niet zelf achter een kraam. Hoe het werkt? Informeer eens naar de verkoopmogelijkheden. U kunt naast zomerkleding vanaf maat 92 - S ook (buiten)speelgoed, verkleedkleding, sportkleding, schoenen, fietsstoeltjes en nog veel meer verkopen. De kleding wordt op maat gesorteerd en gedeeltelijk overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart.

"Bovendien steunt u met de verkoop onder andere de kleding- en speelgoedbank. Van de verkoopprijs levert u 15 procent in aan de organisatie. Hiervan worden onder andere de kosten betaald en een gift gegeven aan goede doelen. Belangstelling gekregen? Informeer eens naar de mogelijkheden, kinderkledingbeurselst@gmail.com."

Meer berichten