Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vervoersvraag in Elst? Vraag de Algemene Hulpdienst Elst!

ELST - Woont u in Elst en heeft u zelf geen vervoer tot uw beschikking dan kan de Algemene Hulpdienst Elst hulp bieden. Voorwaarde is dat u zelf niet in de gelegenheid bent vervoer van of naar Elst te regelen.

Het meenemen van een rollator is mogelijk. In overleg kan ook een (inklapbare) rolstoel worden meegenomen. Bestemmingen kunnen bijvoorbeeld zijn: elders in Elst, Arnhem, Nijmegen, dorpen in de Overbetuwe of erbuiten. Vrijwilligers staan graag klaar met hun personenauto voor vervoer naar arts, ziekenhuis, therapie, familiebezoek, boodschappen of ander doel/bestemming.

Voor het vervoer wordt een bijdrage in de autokosten gevraagd. Hiervoor bestaan vaste tarieven. Hulp komt altijd tot stand via contact met de coördinator van de Algemene Hulpdienst. Die weet welke vrijwilliger in een bepaalde situatie het beste kan helpen en beschikbaar is.

De coördinator is op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 0481 374926 of via info@hulpdienstelst.nl.

De Algemene Hulpdienst Elst verleent meer diensten waaronder Tafeltje Dekje. Meer informatie staat op www.hulpdienstelst.nl.

Meer berichten