Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Het eerste team stelde teleur tegen Tian. Lennard Springvloet Dubbeld wist als enige te scoren en men zal de komende tijd stevig aan de bak moeten om de positie op de ranglijst te verbeteren.

Team twee verloor tegen het sterke Smash met 7-3. Daan Barends won fraai tweemaal en Bart Barends was eenmaal succesvol. Team 3 won andermaal, deze week werd Rhenus met 7-3 verslagen. Rudy Gerritsen en Patrick van Alst bleven knap ongeslagen en Ramona Gerritsen won eenmaal. Het vierde team kon het bij de Treffers niet bolwerken en ging met 8-2 onderuit. Jaap van der Garde wist als enige te scoren. Team vijf won andermaal met 7-3. Erik van Welie was tegen Tik Hard in topvorm en won driemaal en Wilma Stap bleef tweemaal aan de goede kant van de score. Na een langdurige blessure, boekte Berdien Lammers, ook een goede zege. Het dubbelspel ging naar Wilma en Erik. Het zesde team behaalde, tegen Slagvaardig, een mooie 6-4 zege. Marc Groenhuis en Rogier van Balgooi wonnen tweemaal. Sascha Colen won eenmaal en was samen met Rogier ook trefzeker in het dubbelspel.

Het eerste jeugdteam was niet op gewassen tegen Hercules en verloor met 7-3. Bodhi Lindeboom en Niels Loeffen wonnen eenmaal en wisten ook het dubbelspel te winnen. Het tweede jeugdteam komt voor het eerst in competitieverband uit en heeft nog wat aanpassingsproblemen. Jesse van Schaijk boekte evenwel een mooie overwinning. Goed blijven trainen, dan komen de successen vanzelf. Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie: www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant