Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hemmense Bos Cross: Hardloop evenement voor jong en oud

HEMMEN - Het is bijna weer zover… de eerste zaterdag in maart en dat betekent de Hemmense Bos Cross 2020 gaat van start! Op zaterdag 7 maart wordt dit leuke en sportieve evenement weer vol enthousiasme georganiseerd door vriendengroep ’t Begin van ‘t Endt.

"Zoals ieder jaar hebben we een aantal mooie tracks, welke ontzettend leuk zijn voor beginnende tot recreatieve en fanatieke hardlopers. De Linge Cross is een leuke run van drie km over de onverharde paden van het Hemmense bos en is voor veel mensen prima geschikt. Wanneer je een stap verder wilt gaan kun je deelnemen aan de Kasteel Cross van 7 km over het mooie Hemmense landgoed, een gave uitdagende track. Voor de echte fanatieke hardlopers hebben we een geweldige lange run van 11 km, de Boer’n Cross! Hier kun je je maximaal uitleven op de offroad routes van het landgoed langs de Linge!"

Ook met de jongste lopers hebben we rekening gehouden. De Kabouter Cross is een ronde van 1,5 km en deelname hieraan is gratis. Zo wordt het een leuke dag met een geschikte afstand voor iedereen.

Vanaf 10.00 uur kunnen de startnummers worden opgehaald. Na afloop van de drie crossen en nog voordat de Kabouter Cross start is er een prijsuitreiking. De snelste dames en heren op de verschillende afstanden ontvangen een leuke prijs. Tevens is er een prijs voor als er een nieuw parcoursrecord wordt gezet. Ga de uitdaging aan, bereid je voor en zet de scherpste tijd neer!

Kijk voor meer informatie en voor inschrijvingen op onze site: http://www.beginvanendt.nl/event/hemmense-bos-cross.

Meer berichten