Logo gemeentenieuwsonline.nl

54e Döppertdurpse carnavalsoptocht komt eraan

ELST - Op zondag 23 februari verzorgt de VEKO (Vereniging ElsterCarnavalsOptocht) alweer de 54e Döppertdurpse carnavalsoptocht.

De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Je kunt je on-line inschrijven op www.veko-elst.nl. De route zal dit jaar anders zijn dan voorgaande jaren. "We zullen de route tot het einde van de Prins Hendriksstraat volgens als altijd, vanaf daar gaan we rechtsaf de Grotemolenstraat op in plaats van links, dan vervolgen we de weg linksaf de Griegstraat op en daarna rechtsaf de Mozartstraat in, rechtsaf de Bachstraat en vervolgens linksaf weer de Grote Molenstraat in waar de optocht zal eindigen.

Deelname aan de optocht is natuurlijk geheel gratis. Elke deelnemer kan aangeven of startgeld gewenst is. Inschrijven kan in de volgende categorieën: enkelingen, duo’s, kleine groepen, grote groepen, wagens. Verder zijn er ook prijzen te winnen in de twee jeugdcategorieën tot en met 12 en van 12 tot en met 18 jaar.

In elke categorie is er een 1e, 2e en 3e prijs te winnen, deze worden bepaald door onze vakjury. Kijk op www.veko-elst.nl voor het prijzengeld. Heb je dus een leuk en origineel idee meld je dan aan voor de 54e DÖppertdurpse carnavalsoptocht.

Meer berichten