Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gezellige drukte op zesde Open Rock Middag

Zanger/bassist van Rosco P
Zanger/bassist van Rosco P (Foto: Mark Rooijakkers)

ANDELST - Zondagmiddag 2 februari werd er weer 'Gerockt op het Open Podium' in café De Posthoorn in Andelst. Met zeven aangemelde acts zat het programma lekker vol.

De bands Bugs, All in Favour, Lowkey, Ouwe Rockers en Rosco P vermaakten het publiek met hun mooie optredens. Kingspin verzorgde een mooi solo optreden, en Koert Janssen begon in zijn uppie, maar werd na een aantal nummers bijgestaan door een bassist en drummer die in het publiek stonden. Dit was al een mooie voorbode van de afsluitende jamsessie, waarmee deze zeer geslaagde middag in stijl werd afgesloten.

De gezellige kroeg zat lekker vol, en er werd door jong en oud volop genoten van de heerlijke optredens. De datum voor de volgende Rock Middag is nog niet bekend, maar de zevende editie komt er vast en zeker.

"Wil je meer info? Kijk dan op: https://www.betuweopenpodium.com/info. Wil je op de hoogte worden gehouden over alles met betrekking tot de Open Rock Middag? Meld je dan op onze website aan voor de nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontvang jij dan als eerste."

Meer berichten