Feest in Deurdouwerdam. (foto: Peter Ariese)
Feest in Deurdouwerdam. (foto: Peter Ariese) Foto: Peter Ariese

Dolle Dagen Deurdouwerdam in de tent

Algemeen

HERVELD/ANDELST - Dit jaar zijn de Dolle Dagen in Deurdouwerdam (Herveld-Andelst) in een grote feesttent. Prins Bas de Feestbouwer en zijn Hofdames Marieke en Petra, gaan er vijf Dolle Dagen van maken.

Jeugdprins Levi de Feestblusser met zijn Prinses Fleur gaan voorop in de polonaise tijdens het Jeugdfeest. Op vrijdag 21 februari start het meteen voor jong en oud met ons Jeugdcarnaval én het 'Wermdraaiuh' met oa de Oud-Prinsen en Hofdames. Zaterdagochtend is de opening van de Dolle dagen, waarna de tent open gaat voor de prachtige kindermiddag met DJ Blijwin. Zaterdagavond is het weer groot feest met DJ Henry, die er ieder jaar samen met alle Deurdouwers een topfeest van maakt.

Zondag is traditioneel onze Carnavalsmis, en wordt er ’s middags een ronde door Deurdouwerdam gemaakt om de straat- en huisversieringen te bekijken. Het versieren van straten én huizen is dit jaar een nieuw officieel onderdeel. Om 11 over 8 is er live muziek van Anderkovver. Het Frühshoppen, op maandag vanaf 10.11 uur, is al compleet uitverkocht. De derde Dolle maandagavond heet 'Fauwdt en Deur: Kom in de tent, met jouw instrument!' en naast het 'Prijslopen' zal die avond de prijsuitreiking van de straat-huisversiering plaatsvinden. Er zijn dus veel leuke prijzen te winnen!

Dinsdag sluiten we af met live muziek van Xplain en verkiezen we de Deurdouwer en Deurdouwerinneke. Kaarten verkrijgbaar bij Crazy Flowers in Herveld én online via dehoendriktickets.nl. “Steek de handen uit de mouwen, we gaan een tentfeest bouwen!” Meer info staat op: www.cvdedeurdouwers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant