Reparatie in repaircafé Elst. (foto: Peter van Kempen)
Reparatie in repaircafé Elst. (foto: Peter van Kempen) Foto: peter van kempen

Repaircafé in Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - Op donderdag 30 januari, maandag 3 en vrijdag 7 februari zijn er weer de maandelijkse reparatiedagen bij het repaircafé in de Overbetuwe.

De vrijwilligers van het repaircafé repareren dan weer gratis uw elektrische apparaten, gereedschap, verlichting of helpen u (alleen in Elst) bij de juiste werking van uw laptop, printer, tablet of gsm en doen ook kleine kledingreparaties. Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Artikelen moeten wel schoon aangeleverd worden.

In de praktijk blijkt dat we ongeveer 70 procent van de aangeboden artikelen weer aan de praat krijgen omdat het vaak maar om kleine storingen of reparaties gaat. De vrijwilligers die reparatiewerk doen hebben een technische achtergrond. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld bij daadwerkelijke reparatie of advies.

Het repaircafé in Elst vindt plaats op donderdag 30 januari van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42. Wij zitten boven. In Randwijk staan de vrijwilligers voor u klaar op vrijdag 7 februari van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a. In Zetten zitten we in de Jongerensoos UniqZ in de Schweitzerpark 2 op maandag 3 februari van 13.30-16.00 uur. Voor meer info: www.fortewelzijn.nl; 085 0406066.

Uitgelicht

Digitale krant