Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open repetitie bij Nijmeegs Mannenkoor

NIJMEGEN - Het Koninklijke Zangvereniging Nijmeegs Mannenkoor houdt maandag 27 januari om 19.00 uur een open repetitie in het Kandinsky College, Malderburchtstraat 11, Nijmegen (Hatert).

"Zingen goed is voor lichaam en geest, één avond in de week niet thuis, er geconcerteerd wordt in het binnen- en buitenland. Onze dirigent zegt: 'in principe kan iedereen zingen'."

Je wordt op maandag 27 januari vanaf 19.00 uur op onze repetitielocatie, Kandinsky College, Malderburchtstraat 11 in Nijmegen ontvangen voor de open repetitie. Je gastheer is Ferdy Kokke. Er wordt altijd gerepeteerd op een maandag van 19.40 tot 22.00 uur met een korte pauze.

Voor de pauze van de repetitie van 27 januari kun je kennis nemen van het niveau en het repertoire van het Nijmeegs Mannenkoor (negentig leden verdeeld over vier stemgroepen). Als je wilt kun je tijdens de pauze een stemtest doen bij de dirigent. Hij bepaalt ook of je toegelaten wordt tot het koor. Na de pauze zal Ferdy je op de hoogte brengen van de ‘mores’ van het koor. "Indien je tijdens deze Open repetitie aanwezig wilt zijn, meld je dan aan bij Ferdy: mail f.kokke@ziggo.nl of bel 0485 7506."

Na de open repetitie start de koorschool op maandag 17 februari. Elke driekwartier durende les begint om 18.40 uur voorafgaand aan de wekelijkse repetitie. Besluit je tijdens of na de cursus om lid te worden van de vereniging dan zijn de cursuskosten 55 euro voor het Nijmeegs Mannenkoor. www.nijmeegsmannenkoor.nl.

Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Als uw bericht geschikt is voor plaatsing in meerdere regio's, kunt u bij 'Opmerkingen' vragen om plaatsing in meerdere regio's. Bij voldoende ruimte zal de redactie aan uw verzoek gehoor geven. De rest wijst zich vanzelf. Komt u er niet uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.

Meer berichten