Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Toorenuulen gaat weer los

DRIEL - Carnavalvereniging De Toorenuulen heeft het programma voor de komende carnavalsdagen weer gereed.

Zaterdag 15 februari vindt de kindermiddag plaats in de Oldenburg. De nieuwe jeugdprins zal worden gelanceerd. Aanvang 14.00 uur en sluiting om 16.30 uur; vanaf 19.00 uur kinderdisco voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Deze dag wordt de muziek verzorgd door DJ Peter Otten. Vrijdag 21 februari bezoeken ze de Kameleon, om samen met het prinsenpaar en de jeugdprins hun feest op te vrolijken. 's-Middags gaan ze naar Liefkenshoek om daar met de bewoners het carnaval te vieren.

Dan de drie dolle dagen. "Zaterdagmorgen begint met het ophalen van de sleutel op het Gemeentehuis en middags gaan wij naar Heteren om daar het kindercarnaval op te luisteren. 's-Avonds is de verlichte optocht. Start om 19.11 uur bij café Zeldenrust. U kunt u aanmelden via de site van De Toorenuulen. Wie gaat er dit jaar met de wisselbeker pronken? Ook zijn er weer mooie en grote geldprijzen te winnen."

Na afloop om 21.00 uur prijsuitreiking in De Oldenburg waar DJ Peter Otten muzikaal de avond zal opvrolijken. Zondagmorgen om 11.00 uur de carnavalsmis m.et medewerking van Kapel 3l en 's-middags naar de optocht in Elst. "Vanaf 17.00 uur sluiten wij deze dag af bij café Zeldenrust met DJ Peter Otten. Maandag gaan we met de bus weer naar andere vereniging om samen met hun carnaval te vieren. Om 11.00 uur verzamelen bij het Uulencafé Zeldenrust. Iedereen die meegaat is welkom. Wij sluiten af in zalencentrum De Oldenburg."

Meer berichten