Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mirjam van der Vegt.
Mirjam van der Vegt.

Vrouwendag in Zetten

ZETTEN - Zaterdag 7 maart spreekt Mirjam van der Vegt op de Vrouwendag in Zetten. Deze interkerkelijke vrouwendag wordt georganiseerd voor ruim tweehonderd vrouwen uit de Betuwe en omstreken.

De vrouwendag staat in het teken van ontmoeting, bezinning en inspiratie. Dit jaar is het thema ‘Balans’, (gezond geven, ontvangen en loslaten) naar aanleiding van Kolossenzen 2:6, 7: “Zoals u dan Christus Jezus, de Heere, hebt aangenomen, wandel in Hem, geworteld en opgebouwd in Hem, en bevestigd in het geloof, zoals u onderwezen bent. Wees daarin overvloedig, met dankzegging".

Tijdens de middagpauze is er ruimte om elkaar te ontmoeten en de lunch te nuttigen. Voor soep, koffie en thee wordt gezorgd, lunchpakket graag zelf meenemen. Aansluitend is er tijdens het middagprogramma een gevarieerd aanbod van verdiepende, creatieve en ontspannende workshops. De muzikale begeleiding is zoals gewoonlijk in handen van de band ReCall.
Kortom, het belooft weer een prachtige dag te worden met tijd voor bemoediging, bezinning, toerusting en ontmoeting. De toegang is vrij. Op de dag zal een collecte worden gehouden. Voor sommige workshops is een kleine bijdrage verschuldigd. De locatie is het HPC, Mammoetstraat 1 in Zetten.
Inschrijven kan via de website www.deschakelzetten.nl/vrouwendagen of telefonisch bij Klazien Wierbos, 0488 412410.

Meer berichten