Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jaarconcert. (foto: D. de Wit)
Jaarconcert. (foto: D. de Wit) (Foto: D. de Wit)

Politie BigBand Oost-Nederland zoekt muzikanten

LINGEWAARD - Door natuurlijk verloop heeft de Politie BigBand Oost-Nederland een aantal vacatures die zij op zo snel mogelijke termijn ingevuld zou willen hebben.

"Wij hebben op dit moment in de vaste bezetting ruimte voor een bas-trombonist, 3e trombonist, 2e alt-saxofonist en pianist. We zoeken
enthousiaste politiemensen of medewerkers die binnen de politieorganisatie in de administratieve e/o technische ondersteuning werkzaam zijn en deel uit willen gaan maken van onze bigband.

Bent u als opsporingsambtenaar in dienst bij een andere opsporingsorganisatie en houdt u ervan muziek te maken? Dan bent u ook van harte welkom binnen onze bigband. Bent u geïnteresseerd en heeft u ervaring in een HaFaBra orkest en wilt u kennis maken met het BigBand repertoire ? Neem dan contact met ons op via info@politiebigband.nl. Of kom tijdens onze repetitie avond binnenlopen. We repeteren op woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Muziekhuus van de Liemers Harmonie Duiven aan de Visserlaan 39 in Duiven.

Ga voor meer informatie over onze bigband naar onze website www.politiebigband.nl. Indien u geen politieambtenaar bent en wel geïnteresseerd om in onze bigband mee te spelen, schroom dan niet en meldt u aan. Onder bepaalde voorwaarden bestaat de mogelijkheid om lid te worden."

Meer berichten