Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Pixmania)
(foto: Pixmania) (Foto: Pixmania)

Forte Fit start een nieuwe filosofiekring in Elst

ELST - Afgelopen najaar heeft een voorbereidingsgroep onderzocht, of een filosofiekring bij Forte Fit bestaansrecht heeft . En het antwoord was ja. Er blijkt zelfs behoorlijk wat interesse voor een dergelijke kring te zijn.

I

"n februari willen we nu starten aan de hand van het een boek van Paul van Tongeren: 'Leven is een kunst'. Voor wie nog mee wil doen: er is nog ruimte voor twee of drie deelnemers. Je moet dan denken aan zes maandagavonden in 2020 van 20.00 tot 22.00 uur in de maanden februari, maart, april, september, oktober en november.

De begeleiding is in handen van Henk Minnema, die ooit bij Paul van Tongeren is afgestudeerd. Hij werkte tot voor kort als ethicus in de zorg en gaf onder andere colleges voor de opleiding ‘wijsbegeerte en spiritualiteit’ aan de VU in Amsterdam. Binnen de protestantse gemeente van Elst begeleidt hij al een filosofiekring, sinds 2008. Kosten: 80,00 euro. Informatie: Ans Blom (06 36045494). Website: https://www.fortefit.nl. Aanmelden: Jan Zwier via jan.zwier@chello.nl.

Meer berichten