Logo gemeentenieuwsonline.nl
Proost op het nieuwe jaar. (foto: Rens de Bot)
Proost op het nieuwe jaar. (foto: Rens de Bot)

Jubileumjaar Zonnebloem Heteren begonnen

HETEREN - In 2020 bestaat de afdeling Heteren van de Zonnebloem 25 jaar. Dat gaat groots gevierd worden met als hoogtepunt een dagtrip naar de Beekse Bergen in april. Het zal nog een hele toer worden om een bus te vinden die groot genoeg is om alle belangstellenden te vervoeren.

Maar zover is het nog lang niet. Eerst worden er voor de deelnemers nog een paar leuke andere activiteiten georganiseerd. Afgelopen dinsdag werd daarmee begonnen met een gezellige nieuwjaarsborrel in de Vloedschuur. Wat geweldig toch dat deze prachtige ruimte ook voor activiteiten van de Zonnebloem beschikbaar is. De deelnemers komen er graag en ook nu weer was het er heel prettig toeven.

De voorzitter van de Zonnebloem Marie-Pauline Jans wenste alle deelnemers en vrijwilligers een heel mooi en vooral gezond 2020 toe en blikte vooruit op het jubileumjaar. Daar moest uiteraard op getoost worden. Daarna kwamen de bingokaarten op tafel, altijd een gezellig tijdverdrijf en onder de bezielende leiding van de twee raddraaiers van de Zonnebloem, Stephanie Langen en Hetty Vermeulen, werden de getalletjes fanatiek weggestreept. De mooie prijzen vielen bij de deelnemers erg in de smaak. Voor diegenen die geen Bingo hadden, volgend jaar wellicht beter. Na voorzien te zijn van heerlijke drankjes en hapjes kwam aan deze eerste activiteit al weer veel te snel een eind. Volgende week staat de volgende activiteit voor de deur. Dan gaat de Zonnebloem Heteren een kijkje nemen op het cruiseschip van toneelvereniging Expansie. Dat lijkt een hele vrolijke avond te worden, daar zou iedere Heterenaar eigenlijk naar toe moeten.

Meer berichten