Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kingspin in actie. (foto: M. Rooijakkers)
Kingspin in actie. (foto: M. Rooijakkers) (Foto: M. Rooijakkers)

Zesde Open Rock Middag: BOP on Tour!

HERVELD - In februari wordt er in Andelst weer 'Gerockt op het Open Podium'. In verband met de verbouwing van De Hoendrik wordt weer uitgeweken naar de andere pittige locatie: café De Posthoorn. Op zondagmiddag 2 februari gaat het vanaf 13.00 uur los in Jian’s Hard Rock Café!


"Haal je drumstokken uit de sambal en kom naar de zesde Open Rock Middag. Speel zelf mee, of kom lekker kijken en luisteren (gratis entree). Drankjes aan de bar zijn niet gratis maar de kroepoek op tafel wel. Het is handig als je van te voren aanmeldt dat je – alleen of met band - komt spelen. Bedenk je pas op het laatste moment om te komen, kom dan gewoon langs, dan is er vast wel een mogelijkheid om lekker samen te jammen.
Wij zorgen voor een volledige geluidsset en drumset, basversterker, gitaarversterker, toetsen et cetera, dus plug in en speel mee! Je mag uiteraard je eigen instrumenten meenemen, met uitzondering van de drums in verband met het ombouwen."

Meer info staat op: https://www.betuweopenpodium.com/info. "Wil je op de hoogte worden gehouden over alles met betrekking tot de Open Rock Middag? Meld je dan op onze website aan voor de nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontvang jij dan als eerste. Kom je optreden, geef je dan op per email (info@betuweopenpodium.com) of via de contactpagina op onze website!", aldus meldt BOP (Barry, Carel, Hans, Mark en Martijn).

Meer berichten