Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Forte Fit)
(foto: Forte Fit) (Foto: Forte Fit)

Inloopvraagmiddag voor senioren over gebruik computer, tablet of smartphone

ELST - Op woensdag 22 januari verzorgt Forte Fit voor senioren in Elst een inloop-informatie-vraagmiddag. Docenten van Forte Fit en SeniorWeb geven deze middag individueel antwoord op alle vragen, bijvoorbeeld over Windows 10 of Apple iOS, Excel, foto’s overzetten of foto’s bewerken met Gimp en het gebruik van app’s op de computer, tablet of smartphone.

Ook geven zij vrijblijvend informatie over het aanbod van computer-, tablet- of smartphonecursussen en workshops in 2020 en is er gelegenheid tot inschrijven.

Computer-, tablet- of smartphonecursussen.
Begin februari start Forte Fit in samenwerking met SeniorWeb en de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met diverse computer-, tablet- of smartphonecursussen voor senioren. Het cursusaanbod is vooral gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben met het werken op een computer, tablet of smartphone.

Voor wat meer ervaren gebruikers zijn er echter ook interessante cursussen. Ook op aanvraag kunnen korte workshops over diverse onderwerpen aangeboden worden.
De inloop-informatiemiddag vindt plaats op woensdag 22 januari 2020 tussen 13.30 en 16.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Wieken’ in Elst (Prinses Irenestraat 49). Aanmelden vooraf is niet nodig.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Koos de Bondt, 06 44606844 of mailen naar computer.fortefit@fortewelzijn.nl.

Meer berichten