Logo gemeentenieuwsonline.nl

Huiskamer van Elst in actie voor getroffen Ambon

ELST - Elst heeft een grote band met de in het dorp wonende bevolkingsgroep met een Molukse achtergrond. De zware aardbeving die het eiland Ambon in september heeft getroffen heeft ook de Elster samenleving geraakt. Veel mensen vonden op het eiland de dood, terwijl er ook talloze gewonden waren.

Op donderdag 12 december wordt tijdens de Huiskamer van Elst stilgestaan bij het leed dat ook dorpsgenoten heeft getroffen. Er zal kort worden stilgestaan bij de natuurramp en de gevolgen daarvan. Er is ook gelegenheid een donatie te doen ten behoeve van Overbetuwe4Ambon, de organisatie die de steun vanuit de Overbetuwe coördineert. Vanuit Overbetuwe4Ambon zullen Febby Hetharia, Dia Vennis en Elbert Elbers aanwezig zijn voor een toelichting op de activiteiten.

De Huiskamer van Elst is het sociale ontmoetingspunt voor iedereen. Er is altijd koffie/thee en voor een gesprek is altijd ruimte. De Huiskamer van Elst is donderdags geopend tussen 10 en 12 uur. Locatie: Bibliotheek Europaplein. Wilt u meer weten over het Huiskamerproject? Zie www.huiskamervanelst of e-mail naar info@huiskamervanelst.nl.

Meer berichten