Tafeltenniscompetitie HTTC

Algemeen

HETEREN - Deze week werd de laatste ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Het eerste team was, tegen Shot, niet op volle sterkte en verloor met 7-3.

Marco Knaap en André Jansen wonnen een single en ook het dubbelspel. De derde plaats op de ranglijst is evenwel een mooi resultaat. Team twee had, tegen Trumelo, nog een paar puntjes nodig. Het werd voor HTTC een mooie 6-4 zege en Trumelo greep net naast de titel. Ronald Stevens won fraai driemaal en Rudy Gerritsen tweemaal en samen wonnen ze de dubbel.

Het derde team sloot met een 6-4 zege de competitie af. Jammer dat er in het begin van de competitie veel punten verspeeld werden. In de terugronde werd er prima gespeeld, met een tweede plaats als resultaat. Tegen Hutaf wonnen Bart Barends en Yoeri Liethof tweemaal en Daan Barends eenmaal. Het dubbelspel ging naar Yoeri en Daan. Team vier won met 9-1 van Kr.&Vr. Voor deze goede prestatie waren Frank Balzer, Hans Wassink en Ruud van Kooij verantwoordelijk.

Het vijfde team knokte, tegen Kr.&Vr. voor lijfsbehoud. Het werd een spannende wedstrijd, in de laatste set wist Jaap van der Garde het beslissende punt te scoren. Alaa Alsaaidi was met drie zeges prima op dreef en won samen met Jaap ook het dubbelspel. Het zesde team was, tegen T.T.Nijmegen, niet volledig en verloor met 8-2. Marc Groenhuis won knap tweemaal. Het jeugdteam sloot, tegen de Treffers, de competitie in stijl af en won met 10-0. Bodhi Lindeboom en Niels Loeffen werden kampioen met een gigantische voorsprong van vijfendertig punten op de nummer twee.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omstreken zie www.httc71.nl.

Uitgelicht

Digitale krant