Logo gemeentenieuwsonline.nl

SNERTWANDELING HEMMEN DERDE KERSTDAG

HEMMEN - Al voor de achtste keer verzorgt Wandelgroep Hemmen op de dag na Kerst een gezellige wandeltocht met na afloop een kom snert.

Hierbij zijn ook niet-leden (m/v) van de wandelgroep welkom! Een mooie gelegenheid om elkaar en andere wandelaars te ontmoeten.

De deelnemers wandelen in twee groepen ongeveer een uur over en rond het landgoed Hemmen. De eerste groep wandelt in een rustig tempo, de tweede groep legt er een schepje bovenop en wandelt een grotere route in een pittig tempo.

Bij terugkomst wacht de wandelaars een bekertje warme glühwein bij een gezellige kampvuur waarna in de bovenzaal van de Pannenkoekenboerderij genoten kan worden van de verse erwtensoep met brood. Voor diegenen die geen erwtensoep lusten kan een andere soep aangeboden worden.

De wandeling is vrijdag 27 december. Start 15.00 uur (verzamelen vanaf 14.45 uur) Parkeerplaats Pannenkoekenboerderij Aan De Linge, Molenstraat 18 in Hemmen. Deelname bedraagt 8,00 euro en opgave is gewenst in verband met reservering. Meer info en opgave: www.wandelgroephemmen.nl of bellen met Yvonne Onck, 0488 454729.

Meer berichten