Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ritmeester-Veenzangers mannenkoor. (foto: Ritmeester- Veenzangers)
Ritmeester-Veenzangers mannenkoor. (foto: Ritmeester- Veenzangers) (Foto: Ritmeester- Veenzangers)

Kerstconcert Driel: toegang ook zonder kaarten

DRIEL - Voor het Kerstconcert van het Ritmeester-Veenzanger mannenkoor op 14 december in Driel is eerder gemeld dat men per mail gratis kaarten kon bestellen. Voor een technische storing blijken niet alle mails binnen te komen. Daarom is besloten dat men ook zonder kaarten welkom is!


Het concert, met begeleiding van orgel en piano, wordt extra luister bijgezet door de sopraan Tessa Maalcke. In deze donkere dagen, donkere wereld, bieden kerstliederen hoop, hoop op kracht in onzekerheid en kwetsbaarheid, hoop aan licht die de wereldwijde mensenfamilie verbindt.
Het RVM-koor behoort tot de betere, grote mannenkoren van ons land. Het koor zingt ingetogen en religieuze kerstmuziek uit binnen- en buitenland; traditioneel en meer eigentijds, en Christmas Carols die een feest van herkenning bieden.

"Wilt u genieten van mooie muziek, en in de kerstsfeer komen dan is dit concert op 14 december van het RVM zeer aan te bevelen." De toegang is gratis; na afloop is er een deurcollecte. (Aanvang: 20.00 uur; katholieke kerk, Kerkstraat 27, Driel). Bezoekers van dit Blije Kerk Concert worden meegevoerd naar een vrolijk, zalig, gezegend Kerstfeest. Zie: www.blijekerkconcerten.nl.

Meer berichten