Logo gemeentenieuwsonline.nl
Elster Mannenkoor. (foto: Annemiek van Toor)
Elster Mannenkoor. (foto: Annemiek van Toor) (Foto: Annemiek van Toor)

Kerstconcert Arnhems Interscholair Orkest en het Elster Mannenkoor

ELST - In december geeft het Elster Mannenkoor weer een concert. Dit jaar samen met het Arnhems Interscholair Orkest. Het concert wordt op twee zondagen gegeven: op afgelopen zondag 8 en komende zondag 15 december.

Het advents- of kerstconcert dat het Elster Mannenkoor bijna gewoontegetrouw in december geeft, wordt dit jaar een bijzonder optreden: een kerstconcert samen met het Arnhems Interscholair Orkest (AIO). Dit orkest bestaat uit jonge musici (11-18 jaar) die onder leiding van dirigent Jan Schoonenberg, met grote inzet en veel plezier een gevarieerd repertoire spelen, uiteenlopend van Latijn-Amerikaans tot Mozart.

De ervaring leert (aldus het AIO) dat op de middelbare school jongeren van verschillende leeftijden onderling niet zo veel contact hebben. Maar in de muziek vinden ze elkaar. Samen met de zangers van het Elster Mannenkoor met hun dirigente Monique Verhoeven belooft het een mooi en verrassend optreden te worden. Wat er precies gespeeld en gezongen gaat worden? Dat varieert van sfeervol tot swingend, met diverse uitstapjes waarin beide groepen hun vertrouwde paden verlaten. Kom luisteren en genieten; kerstsferen gegarandeerd!

15 december, Grote Kerk, St. Maartenstraat 32b, 6661 DA, Elst, aanvang 14.30 uur. Kerk open 14.00 uur.

Kaartverkoop (10 euro en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar) bij de ingang van de kerk en voor 15 december ook voorverkoop via NL82 RABO 0316 88 94 31 t.n.v. Elster Mannenkoor. Zie ook : http://www.arnhemsinterscholairorkest.nl en http://www.elstermannenkoor.nl.

Meer berichten