Logo gemeentenieuwsonline.nl
Meredith Wolff, voorzitter. (foto: Meredith Wolff)
Meredith Wolff, voorzitter. (foto: Meredith Wolff) (Foto: Meredith Wolff)

Wie wil helpen met een lidmaatschap Adobe Illustrator en eigen website? Sponsoren gezocht voor Stichting Speeltuin Elstervreugd

ELST - Er worden sponsoren gezocht die Stichting Speeltuin Elstervreugd willen helpen aan een lidmaatschap Adobe Illustrator en een eigen website! "Wij hebben een hoger doel. Om te weten wat wij hiermee bedoelen wordt aangeraden om verder te lezen.

De droom van stichting Speeltuin Elstervreugd: “Een veilige, kleurrijke, multifunctionele, duurzame, klassieke buitenspeeltuin van 1 hectare groot, in of rondom Elst (Gld) waar jong en oud – met of zonder beperking, onbezorgd samen kan spelen. Een apart gedeelte voor peuters en kleuters en een horecagelegenheid, zonder winstoogmerk, waarin mensen een zinvolle dagbesteding en/of baan vinden voor wie werken niet vanzelfsprekend is. Kortom een prachtige droom waarvan we zeker kunnen zeggen dat dit een zeer waardevolle aanvulling zal zijn voor Elst.

Om deze droom te realiseren hebben wij extra bestuursleden nodig. We zijn vooral op zoek naar kundige bestuursleden die affiniteit hebben met PR. Dit missen we in het huidige bestuur en zien deze post graag ingevuld.

Wij zijn ook op zoek naar sponsoren die ons kunnen helpen aan een eigen website en aan lidmaatschap Adobe Illustrator. Wil jij, samen met ons, stichting Speeltuin Elstervreugd helpen realiseren? Gaan wij samen Elst een mooi cadeau geven?"

"Voel jij je aangesproken, heb je zin om je bij ons aan te sluiten, mail dan naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com ter attentie van Meredith Wolff, voorzitter."

Meer berichten