Huurdersvereniging zoekt kandidaten voor de leefbaarheidsaward

Algemeen

ELST - Huurdersvereniging HvOB is op zoek naar kandidaten Leefbaarheidsaward.

Huurdersvereniging Over-Betuwe (HvOB) die de belangen van de huurders van Woningcorporatie Vivare in Elst behartigt, zal op 11 januari 2020 tijdens haar nieuwjaarsreceptie voor de dertiende maal de leefbaarheidsaward 'De Regelaar' uitreiken aan degene die een aantoonbare bijdrage heeft geleverd aan de leefbaarheid in Elst.

De huurdersvereniging nodigt inwoners van Elst uit om verenigingen of mensen in persoon die in aanmerking kunnen komen voor deze Award, voor te dragen. De winnaar ontvangt een cheque van éénduizend euro, te besteden aan een bestaand of nieuw project. Daarnaast krijgt de daarvoor in aanmerking komende persoon 'De Regelaar' zoals de award heet, in beeldvorm uitgereikt.

Het spreekt voor zich dat bij een inzending een heldere omschrijving dient te worden verstrekt waarom men van mening is, dat deze persoon met zijn eventuele organisatie de award verdient. Voorbeelden om te kunnen worden voorgedragen zijn: het op vrijwillige basis organiseren en bevorderen van projecten voor het algemeen belang kortom alles moet te maken hebben met de leefbaarheidsbevordering.

Eventueel te nomineren kandidaten kunnen worden voorgedragen bij het secretariaat van de Huurdersvereniging Over-Betuwe, Antwoordnummer 210, 6660 WB Elst of per e-mail: hvob@outlook.com.

Uitgelicht

Digitale krant