Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwjaarsdrive Bridgeclub Klavertje Elf

ZETTEN - Op zaterdag 11 januari houdt BC Klavertje Elf te Zetten haar nieuwjaars-drive.

De drive is voor leden, oud-leden, en ook alle bridgers waar vandaan ook uit, die naar Zetten willen komen voor een gezellige middag bridgen.

Gespeeld wordt er in 3/4 lijnen over zes ronden van vier spellen in de grote zaal van De Wanmolen, Schweitzerpark 1 in Zetten. Aanvang 13.30 uur. De wedstrijdleiding is in handen van Erik Remmerde.

NBB-leden die hun NBB-nummer hebben aangegeven, komen in aanmerking voor meesterpunten. Ook deze middag zijn er weer mooie prijzen te verdienen in de verschillende lijnen. U kunt zich tot en met zaterdag 4 januari aanmelden op e-mail-adres: bc.klavertje11@outlook.com onder vermelding van de namen van beide spelers, hun NBB-nummers (zover van toepassing) en uw speelsterkte. Graag ook uw club doorgeven bij de aanmelding.

Om uw inschrijving te bevestiging dient het inschrijfgeld van 20,00 euro per paar te worden overgemaakt naar rekening NL25RABO 0146 3843 42 ten name van Klavertje 11 onder vermelding van de namen van beide spelers. Er kunnen 48 paren deelnemen.

Meer berichten