Logo gemeentenieuwsonline.nl
Pietentraining. (foto: Michelle Goossens)
Pietentraining. (foto: Michelle Goossens) (Foto: Michelle Goossens)

Pietentraining bij volleybalvereniging Xanthos.

ZETTEN - Donderdag 28 november was er een speciale training voor niveau 2, meisjes C en jongens C. Namelijk een pietentraining! Zoals gewoonlijk begonnen ze met een warming-up. Daarna werd de groep in drieën verdeeld en kon elke groep op hun eigen veld aan de slag.

Wat waren onze volleyballers allemaal goede hulppieten! Van samenwerken tot aan mikken in de schoorsteen, ze kunnen het allemaal! Ook een hindernissenparcours afleggen ging moeiteloos. Als het glad op het dak is weten deze pieten zich in ieder geval heel goed te redden.

Een bekertje ranja met wat pepernoten in de pauze zorgde ervoor dat onze hulppieten weer klaar waren om verder te gaan. Over pieten gesproken, tijdens de pauze kwamen er echte pieten binnen gehuppeld! En het waren nog sportieve pieten ook! Een van de pieten heeft na de pauze zelfs meegespeeld en de andere piet was druk aan het aanmoedigen.

Nadat alle volleyballers een handje pepernoten van de pieten kregen, samen wedstrijdjes gespeeld én een groepsfoto gemaakt, was de pietentraining helaas alweer voorbij. "Volgend jaar maken we er weer een mooie pietentraining van en wie weet komen er dan weer pieten langs. Hoe leuk zou dat zijn? We zullen zien wat volgend jaar ons brengt..."

Meer berichten