Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Pietendiploma in Randwijk

zaterdag 2 december 17:00 uur

RANDWIJK - Wil jij je pietendiploma halen? Kom dan ook. Alle kinderen die de Sint en Pieten nog heel spannend vinden zijn zaterdag 2 december welkom in Randwijk bij de werkplaats van Sinterklaas aan de Prinses Beatrixstraat 30.

De Sint en zijn Pietjes zijn heel druk bezig om alles klaar te krijgen voor ze het dak weer op moeten om de kadootjes weg te brengen. En omdat er steeds meer lieve kindjes bijkomen, staan de pieten te popelen om jullie als nieuwe 'hulppietjes' van alles te leren!

Er is nog te kiezen uit twee tijden: 15.00 of 17.00 uur. "We plannen de kinderen op deze tijden in, om veiligheidsredenen en de groepen niet te groot worden, zodat ze overal aan toe komen. De kinderen nemen een kijkje achter de schermen van de werkplaats van Sinterklaas en mogen allerlei pietentaken proberen uit te voeren. Je mag met de Sint en pieten op de foto als je wilt en er is limonade en natuurlijk kruidnootjes! Als beloning krijgen ze allemaal een Pietendiploma!"

Het programma duurt één tot anderhalf uur en is gratis. Papa's en mama's mogen natuurlijk gewoon mee komen! Meldt uw kind(eren) aan via Corin, telefoonnummer 06 23065302.


deel deze activiteit