Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

In theater De KiK: Het hele eieren eten

donderdag 26 september 19:30 uur

ELST - Op donderdag 26 september om 19:30 uur in theater De KiK: Het hele eieren eten: trouw aan angst én liefde (muziek) door Stichting Cherubino. Kaartjes kosten 20 euro (CJP 14,-) via www.cherubino.nl.

Wat was er eerder: angst of liefde? Over deze kip-of-het-ei-kwestie gaat onze operette, Dokter Mirakel van Bizet. Vier professionele jonge zangers zingen de sterren van de hemel in een voorstelling vol absurditeit, spontaniteit en humor.

Stichting Cherubino maakt snelkook-operettes met bewegingsregisseur Panda van Proosdij, bekend van succesvolle studentenkoren in Nijmegen en Amsterdam. Na intensieve voorbereiding ontstaat in no time een krachtige regie vol dynamiek en improvisatie. “Met de juiste producten en de juiste voorbereidingstijd is koken een koud kunstje!”

Cast: Nick van Kuipers, Lucie van Ree, Lida Straathof, Nathan Tax en Mark Toxopeus / muziek: Dokter Mirakel van Georges Bizet / hertaling: Jeroen Sarphati. Stichting Cherubino heeft de theaterzaal gehuurd voor deze voorstelling. Kaarten en meer informatie: www.cherubino.nl of www.facebook.com/stichtingcherubino.

Dorpshuis De Hoge Hof Echteld

ECHTELD - In Dorpshuis De Hoge Hof Echteld zijn er de volgende activiteiten 55+.

Elke woensdagmiddag van 13:15 tot 14:15 uur: Meer bewegen voor ouderen (gymnastiek) en daarna van 15:00 tot 17:00 uur: koersbal.

Elke eerste donderdag van de maand is er een gratis koffieochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Iedereen is er welkom.

Herfstmarkt in Hemmen

HEMMEN - Dorpsvereniging Hemmen houdt dit jaar haar jaarlijkse herfsmarkt op zaterdag 12 oktober.

Deze markt is op het schoolplein bij het dorpshuis en is van 11.00-15.00 uur. "Wilt u meedoen, er zijn kramen(tafels) te huur voor vijf euro. Informatie via 0488 451002."


deel deze activiteit