Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Het maandelijkse Open Podium in het Overbetuwse Elst

vrijdag 24 november 21:00 uur

Foto: Erwin van Haelen

ELST – Zoals gebruikelijk vindt het Open Podium plaats in Ristorante L’Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum van Elst. Wie een instrument bespeelt, of in een band speelt, of zingt is op die vrijdagavond van harte welkom.

Zangers, zangeressen, singer-songwriters en bands kunnen zich wederom presenteren tijdens het maandelijkse Open Podium in het Overbetuwse Elst? Op vrijdag 24 november is daartoe vanaf 21.00 uur de mogelijkheid. Vanaf 21.00 uur kunnen deelnemers het aanwezige publiek mogelijk laten verbazen met hun liedjes of met hun optreden. Wie interesse om op deze avond op te treden kan zich vóór vrijdag 24 november melden bij initiatiefnemerTonny Dulos via 06-53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl

Tijdens het Open Podium van 24 november verzorgt accordeonist Albert Barsch een optreden. De 70-jarige Barsch neemt ook deel aan het jaarlijkse NK Straatmuzikanten in Elst. Albert Barsch speelt accordeon vanaf zijn zevende. Al snel verzorgt hij met dat instrument optredens. Na zijn werkzame periode wordt hij vaak gevraagd om op te treden bij feestjes zoals in diverse tehuizen. Tijdens het Open Podium laat Albert Barsch allerlei muziekstijlen, die hij in zijn repertoire heeft, horen.

Publiek is bij het Open Podium altijd welkom. De entree is gratis. Info: www.muziekinelst.nl/open-podium. Volgende Open Podium is op vrijdag 15 december.


deel deze activiteit