Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Goededoelendrive Bridgeclub 3 Sans-Atout

zaterdag 5 oktober 13:00 uur

HERVELD - Op zaterdag 5 oktober presenteert Bridgeclub 3 Sans-Atout voor de veertiende keer een open parendrive waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Music Herveld.

Stichting Music Herveld verbindt mensen met een passie voor zang, dans en muziek. en bestaat inmiddels 26 jaar.

De nieuwe, zelfgeschreven musical ‘Bring my love to Poland’, wordt in september 2020 in de RK kerk van Driel ten tonele gebracht. Het verhaal gaat over Market Garden en de rol van Cora Baltussen en de Poolse Generaal Sosabowski met als rode draad het geromantiseerde verhaal van twee jonge Poolse soldaten.

Om de zang van de solisten en het ensemble goed te kunnen versterken ten opzichte van het orkest, is een professionele zanginstallatie ‘een must’. De opbrengst van deze drive wordt hieraan besteed.

Bridgeclub 3 Sans-Atout nodigt een ieder dan ook van harte uit deel te nemen aan deze drive. Het toernooi wordt gespeeld in ‘Het Wapen van Valburg’, Tielsestraat 69 in Valburg.

Ontvangst vanaf 12.15 uur, aanvang toernooi om 13.00 uur met om circa 17.15 uur de uitslag en prijsuitreiking. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en tijdens het bridgen zal een hapje niet ontbreken. En… de prijzentafel mag er zijn!

Deelnemers kunnen zich inschrijven via onze website www.nbbclubsites.nl/club/7064. De inschrijving dient bevestigd te worden door betaling van twintig euro per paar op rekeningnummer NL49RBRB0944610080 van BC 3 Sans-Atout, onder vermelding van GDD2019 en uw namen. Dit bedrag moet voor 26 september zijn ontvangen. Deze informatie is ook op de website beschikbaar.


deel deze activiteit