Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Gezocht: sprekers voor de eerste Pecha Kucha-avond in Elst

woensdag 25 september 20:00 uur

Foto: Mari Smith via Pixabay

ELST - Heb je al eens eerder gehoord van een Pecha Kucha-avond? Vast niet. In Elst is, naar wij weten, nog niet eerder een dergelijk evenement georganiseerd. En dat terwijl in andere delen van het land de mensen in de rij staan om het mee te kunnen maken.

Wat is het dan precies? Een Pecha Kucha-avond (spreek uit: Petsja Koetsja) is een evenement waarbij deelnemers een diavoorstelling van 20 afbeeldingen presenteren, in een totale tijd van 6 minuten en 40 seconden. Elke afbeelding wordt daarbij precies 20 seconden getoond.

Het leuke aan dit concept is dat het geen saaie lezing, seminar of vermoeiende presentatie zal worden, maar het initiatief spoort de sprekers juist aan om creatief en to the point te zijn. En het kan over van alles gaan. Een nieuwe uitvinding, een cool ontwerp, een inspirerende vakantie, een wijs levensverhaal, een apart idee... Zolang het maar interessant is en de moeite van het vertellen waard. Er zijn geen restricties betreffende de inhoud van de presentatie zolang het maar geen louter commercieel praatje is.

Heb je zelf iets interessants te melden? Twijfel dan niet en meld je aan! We hebben plaats voor maximaal 10 sprekers op een avond. En natuurlijk helpen we desgewenst bij het maken van een mooie presentatie.

Informatie over de avond zelf: 25-09; 20.00 – 22.00 uur; locatie:         Onder de Toren in Elst; aanmelding: jan.zwier@chello.nl.


deel deze activiteit