Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

De Slimmerikenkwis, de leukste dorpskwis van Herveld-Andelst en omstreken

vrijdag 13 september 19:00 uur

HERVELD - Worden jullie ´de slimmeriken´ van Herveld-Andelst? Op vrijdag 13 september organiseren de mannen van ’t Begin van ’t Endt de Slimmerikenkwis.

De kwis is voor alle inwoners van Herveld Andelst en omstreken. "Je hoeft geen uitzonderlijke kwaliteiten te hebben, we hebben geen leeftijdsgrens. Het enige wat we vragen is een divers team van 8 tot 12 personen, een gezonde dosis kennis, inzicht / creativiteit en een grote wil om te winnen. Het kwisboek kan om 19:00 uur worden opgehaald. Ieder team heeft tot 23:30 uur de mogelijkheid de honderd vragen uit het boek te beantwoorden en het boek weer in te leveren.

Geregeld moet een afvaardiging van je team op pad om opdrachten uit te voeren en dus adviseren wij de teams om jezelf zo dicht mogelijk bij de dorpskern te vestigen. Ieder team mag de vragen namelijk vanuit een eigen locatie maken. Tijdens de kwis mag gebruik worden gemaakt van alle soorten informatiebronnen, alle vormen van media en naslagwerken."

"Wat voor vragen kun je verwachten? Om 21:00 uur moeten twee leden van jullie team in De Hoendrik in Herveld zijn. Op de bar staan tien glazen drinken. Ieder glas bevat zijn eigen drankje. Welk drankje zit er in het glas 1 tot en met 10. Bij deze vraag moet je op pad, maar een andere vraag kan zijn ´tel het aantal straten met 'straat' in de straatnaam in het dorp Herveld´."

De inschrijving loopt inmiddels en er hebben zich al veel teams opgegeven, maar er zijnn nog een aantal plaatsen vrij. "Dus stel een team samen en geef je snel op. Kijk voor meer informatie op www.beginvanendt.nl/kwis en schrijf je in!"


deel deze activiteit