Repair Café Overbetuwe

vrijdag 6 december 2019 19:00

OVERBTUWE - "Weigert bij u de kerstverlichting of doet het gourmetstel het niet meer terwijl u juist een mooi kerstdiner in gedachten had. Kom er dan mee naar het repaircafé in de Overbetuwe. Mogelijk kunnen wij het repareren."

"Hebt u thuis defecte huishoudelijke apparatuur of elektrisch gereedschap dat niet meer werkt, kom er dan mee naar het repair café in Elst, Zetten of Randwijk. Misschien kan het gerepareerd worden en anders krijgt u een goed advies van technisch inhoudelijke vrijwilligers.

De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Artikelen moeten wel schoon aangeleverd worden.

Ook voor vragen op het gebied van uw laptop of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de USB-stick, de printer of een app op uw gsm of tablet. In de praktijk blijkt dat we ongeveer 70 procent van de aangeboden artikelen weer aan de praat krijgen omdat het vaak maar om kleine storingen gaat."

Het repaircafé in Elst vindt plaats op donderdag 28 november van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 (boven).

In Randwijk staan de vrijwilligers klaar op vrijdag 6 december van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

In Zetten zit Repair Café in de Jongerensoos UniqZ in de Schweitzerpark 2 op maandag 2 december van 13.30-16.00 uur. Meer info staat op www.fortewelzijn.nl; 085 0406066.