Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

In gesprek met mantelzorger in Alzheimer Café

woensdag 20 november 19:00 uur

Foto: Wilma Drager-Visee

ELST – Leven met iemand met dementie gaat samen met ingrijpende veranderingen binnen een relatie. De vanzelfsprekendheden die je in het dagelijks leven houvast geven verdwijnen. "Woensdag 20 november gaan we in gesprek met een mantelzorger die vertelt hoe zij omgaat met dementie."

"Hoe is het om een naaste te hebben met deze ziekte en wat betekent het om mantelzorger te zijn? Welke tips zijn er en hoe houd je het vol om positief te blijven en een eigen leven te leiden, wanneer je een naaste hebt met dementie? We vragen haar hoe het is en wat wij kunnen doen om haar en haar naaste te helpen.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in zalencentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06 53118823 of i.vandijk@alzheimervrijwilligers.nl."


deel deze activiteit