Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

'Gezond eten en Gezond blijven' is het motto van Vrouwen van Nu

woensdag 13 november 20:00 uur

ELST - Op woensdag 13 november staat de afdelingsavond van Vrouwen van Nu in het teken van gezondheid.

Gezond eten en Gezond blijven. Daar is ook in de media veel over te doen. Wat moeten/mogen we eten om jong en vitaal te blijven en wat juist weer niet. Wat is ‘superfood’ en is het echt gezond.Voedingsdeskundige Suzanne ten Boske weet hier alles van en zal ons deze avond laten zien hoe belangrijk dit is.

Suzanne had als kind al veel interesse in natuur en voeding. Ze had als 8-jarige haar eigen tuintje, een mini moestuintje, waar ze het voer van haar cavia zelf verbouwde. Biologie was haar lievelingsvak en later studeerde ze op het Hoger Laboratorium Onderwijs af in de richting Medische Microbiologie.

Met de geboorte van haar vier kinderen werd het tijd voor een eigen moestuin en een grote kas. Na wat gezondheidsproblemen met haar kinderen kwam ook haar interesse over de relatie tussen voeding en gezondheid.Haar enthousiasme, kennis en ervaring op het gebied van voeding en gezondheid wil ze vanavond met ons delen. Haar man Jasper ten Boske is fysiotherapeut en samen zijn ze een geweldig team om er een mooie, en vooral gezonde avond van te maken.

Belangstellenden zijn welkom. De avond wordt gehouden in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Aanvang 20.00 uur. Toegang voor leden gratis. Voor niet-leden 5.50 euro. "Wilt u meer weten over Vrouwen van Nu, of een avond bijwonen, neem dan contact met ons op via 0481 376191 of kijk op www.vrouwenvannu.nl/elst-eo.


deel deze activiteit