Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Goochelshow van goochelaar Joost

woensdag 9 oktober 13:30 uur

Goochelshow van goochelaar Joost

DRIEL - Alle ouders samen met hun peuters worden uitgenodigd om op woensdag 9 oktober om 13.30 uur naar de goochelshow van goochelaar Joost te komen. Deze hilarische show wordt gratis gegeven op de peuterwerklocatie van kindcentrum De Kameleon aan de Van de Burgstraat 1 in Driel.

Na een kort inkijkje op de gerenoveerde locatie kunnen kinderen en ouders genieten van een wervelende komische show van ongeveer een half uurtje. Bij het Peuterwerk (voorheen bekend als peuterspeelzaal) van kindcentrum De Kameleon ondernemen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar allerlei leuke en speelse activiteiten die afgestemd zijn op hun ontwikkelingsniveau. De locatie is veertig weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Speciale actie

"Als wij u mogen begroeten als nieuwe klant dan krijgt uw peuter bij plaatsing een leuk welkomstpakket bestaande uit een voorleesboekje van Kikker is Kikker, het luisterprentenboek Bingel én een rugzak. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de kosten of gemeentelijke subsidie? Kijk voor meer informatie op www.skar.nl/kinderopvang/peuterwerk of bel ons via 0900 2357527 (lokaal tarief)."


deel deze activiteit