Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Avond Vrouwen van Nu Elst in teken van 'Gezond Bewegen op Muziek'

woensdag 9 oktober 20:00 uur

Avond Vrouwen van Nu Elst in teken van 'Gezond Bewegen op Muziek'

ELST - Bewegen is belangrijk voor jong en oud, houdt de spieren sterk en soepel en draagt bij aan het behoud van een goede coördinatie en balans. Door te bewegen blijft ook het uithoudingsvermogen op peil, blijft men langer fit en vitaal. Als je dit op muziek doet, train je tevens je brein. Het lichaam produceert tijdens het bewegen de stof endorfine, dat ook wel het ‘gelukshormoon’ wordt genoemd.

Voor Vrouwen van Nu, genoeg redenen om voor haar leden, en natuurlijk voor alle vrouwen in Elst, een avond hiervoor te verzorgen. Met Christien de Vries, deskundige op dit gebied, gaat men dit alles beleven op de afdelingsavond van Vrouwen van Nu, Elst op woensdag 9 oktober.

Een heerlijke ontspannende avond, die u zeker niet mag missen. Een tip van Christien, makkelijke kleding wordt aanbevolen. De avond is woensdag 9 oktober (vanaf 20.00 uur) in ontmoetingscentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34, in Elst. Gasten zijn welkom. Entree voor leden is gratis. Voor gasten 5.50 euro. "Nieuwsgiering geworden naar Vrouwen van Nu. Kijk dan op www.vrouwenvannu.nl/elst-eo."


deel deze activiteit