Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Uitgifte verkoopnummers kinderkledingbeurs Bemmel gestart

zaterdag 21 september 9:00 uur

Foto: Sandra Kuster

BEMMEL - Geef kinderkleding en speelgoed een tweede kans! U kunt kleding en speelgoed te koop aanbieden tijdens de tweedehandskinderkleding- en speelgoedbeurs in Bemmel.

De beurs zal plaats vinden op zaterdag 21 september in het OBC aan De Heister in Bemmel. De beurs is geopend van 9.00 tot 11.30 uur. En u hoeft tijdens de verkoopochtend niet eens zelf aanwezig te zijn als verkoper.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede (merk)kleding voor het najaar en de winter te verkopen en te kopen. U hoeft als verkoper tijdens de verkoopochtend niet zelf aanwezig te zijn, u staat dus niet zelf achter een kraam. Hoe het werkt? Informeer eens naar de verkoopmogelijkheden. U kunt naast winterkleding vanaf maat 80 - maat S ook speelgoed, babyspullen, schoenen, sportkleding, autostoeltjes, fietsstoeltjes, kinderwagens en nog veel meer verkopen. Deze beurs is er veel aandacht voor speelgoed (denk aan de decembermaand) en skikleding. De kleding wordt op maat gesorteerd en overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart; geen gezoek op tafels voor de kopers!

"Bovendien steunt u met de verkoop onder andere Stichting Doe een Wens. Van de verkoopprijs levert u vijftien procent in aan de organisatie. Hiervan worden onder andere de kosten betaald en een gift gegeven aan goede doelen. Belangstelling gekregen? Kijk eens op www.kinderkledingbeursbemmel.nl."


deel deze activiteit